sunnuntai 27. syyskuuta 2009

20.9
herailin siina aikaan ja menin alakertaan koneelle juttelee mamman kanssa :) huippis tuli maratonina ja katoin sen.. sitte tuli LA ink ja katottii se.. sitte aloin teha laksyt.. siina meni jonkin aikaa ja sitten menin alas.. Beth ja Katie oli kattomassa the Officea joka on mun mielesta TODELLA huono! en halunnu kattoo sita nii menin lukee hissaa.. vaha ajan paasta menin taas alas.. katottii telkkaa vaha aika ja sit mentii nukkumaan..

21.9
herasin, laittauduin, join kahvin ja lahin kouluun.. normisti menin siina tunneille.. ei ollu mitaan ihmeellista.. matikan tunnilla mulle tuoti aika millo mun pitaa menna tapaa mun kansleri.. menin sinne sitte puol 1 mutta toinen kanslei kaski menna tunnille 10 minuutiks ja tulla sit takas.. en kerinny ku kavella luokkaa ja takas ja siinahan se 10 minsaa meniki.. siella toimistossa istuin viela puol tuntia ennen ku rouva ilmesty paikalle.. sitte sain lopultaki vaihettua mun lukkarin sellaseks ku halusin.. 1. tunti Broadcast communication 2. treble choir 3. american literature ja muu onki niiku ennenki.. ku tulin kotii Beth ja Katie tuli ja lahin niitten kaa ensiapuun ku Katie oli leikannu sormeesa.. siellahan sita sitte istuttiin seuraavat 3 tuntia kunnes Matt tuli hakee mut sielta sen ovettomalla jeepilla :D ku Beth ja Katie tuli kotii alettii kattoo Dirty Dancing.. se oli hyva!! Katie meni nukkumaa ja ma ja Beth jaatiin jutustelee joksku aikaa..

22.9
heratys, suihku, laittautuminen ja kouluun.. siina taas normisti kakille tunneille menin.. kuoro oli vaha vaikeeta ku en tienny yhtaa niita biiseja ja koitin vaa laulaa :D Digital publishing tunnilla jatkoin piirtaa julistetta bandiluokkaan.. kaikki kehu sita :) tulin kotii ja tein laksyt.. ku sain tehtyy ne ja tulin alakertaan mrs Amber oli meilla.. syotii illaliseks kanahampparit ja sit kaytii blizzardit.. katottiin siina telkkaa ja sitte nukkumaan..

23.9
heratys, laittautuminen ja kouluun. aikassa piti kirjottaa essee myyteista.. hissassaki piti kirjottaaa essee.. lounaalla soin siina Josen, Raulin, Danielan ja Margon kanssa.. Audrey tuli siina juttelee mulle ja sano et kaikki ikavoi mua bandissa XD ku koulu loppu lahin kotii.. aloin siina teha matikan koetta jonka sai ottaa kotii jos ei kerenny teha loppuun koulussa.. :D saan varmaan aika hyvan :D sitte tein aikan essee loppuun ja sit aloin kattoo huippista..

24.9
heratys, laittautuminen ja kouluun.. ekalla tunnilla tuli kuulutus etta kaikki juniorit joitten sukunimi alkaa Alla parker halliin ottaa koulukuvat.. arvatkaa muistinki etta oli koulukuvaus!!! no en! ja naytin aikasen kamalalta! kuva on varmaan ihan hirvee :D mut ei oo kylla eka kauhee koulukuva mita musta on otettu et ei siina mitaa.. vikala tunnilla lahin ottaa kuvia ulos.. mut ei ollu oikee mitaa kuvattavaa nii istuskelin ja juttelin vaa Alyshan kaa siella ku oli nii natti ilma.. sitte Danielaki tuli siihe.. sit tulin kotii ja katoin telkkaa.. joskus 7 aikaan alotin kirjottaa esseeta USAn perustuslain lisayksista mika oli tooodella vaikeeta!! siinahan meniki sitte johonki 10.. onneks Beth autto mua sitte nii sain sen valmiiks tana vuonna :D sitte pitiki menna kohta jo nukkumaa..

25.9
heratys, laittautuminen ja kouluun.. se broadcast communication tunti on nii siisti! tehtii oikee keskustelu ohjelma siella studiossa.. 6 tyyppia jutteli, 3 kameraa, ma hoidi aanet ja sit valot ja ohjaus.. se lahetettii telkkariin meijan koulun kanavalla.. ku tulin kotii Matt ja Beth oli nukkumassa mut Beth heras melkei heti.. kohta Amber, Courtney ja Katie tuli hakee jotai tavaroita Katielle ku tytot oli menossa jonku luo yoks.. sit ma lahin Bethin kaa kaupasta ostaa ruokatarvikkeita illallista varten.. ku tultii kotii aloin kokata Piccolo-pataa.. siina meni jonki aikaa ja alettii kattoo Book of Blood leffaa mika vuokrattiin.. sit syotii ja Beth ja Matt tykkas sita.. mika helpotus :D Amber kavi hakemassa Courtneyn laturin.. sitte ku se lahti Beth meni nukkuu. ma jain kattoo telkkaa viela vahaks aikaa..

26.9
herasin aamulla siihen ku Beth lahti toihin.. menin siina suihkuun ja soin piccolopataa.. kattelin telkkaria ja juttelin mesen kautta aitin ja iskan kaa.. sitte Katie ja Courtney tuli sielta niitten kaverin luota.. ku Beth tuli toista lahin ostaa sen kaa Mattin siskon tulevalle pojalle lahjaks vaatteita.. sitte txt Alyshalle ja se pyys mut sille yoks.. lahettii hakee mun tavarat kotoo ja sit Beth heitti mut Alyshalle.. katottii leffa siella ja menti kavelee rannalle.. sitte ne tilas pizzaa.. meilla oli hauskaa.. oltii kummatki tosi vasyneita nii alettii nukkuu aika aikasi..

27.9
herattiin joskus vaha enne 11.. Katie txt mulle et ne on tulossa iha vahan ajan paasta.. syotii aamupalaks donitsit ja kohta ne jo tuliki.. sit lahin vaa kotii.. ei kylla tehty tanaa mitaa muuta ku katottii telkkaa.. katoin unborn leffan ja se oli pelottava! otin siina pitkat paikkarit ku olin vasyny eika ollu muutakaa tekemista.. sitte aloin kattoo siina bassoa minka aijon ostaa ens viikonloppuna Seattlesta.. illalliseks syotii pancakeja :D ja kavin lenkittamassa koiraa ku oli pakko paasta vaha ulos.. nyt vaa kattelen telkkaa.. kohta nukkumaan..

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti