tiistai 8. syyskuuta 2009

3.9
herailin siina rauhassa ja menin sit kattoo tyttokultia alas.. sitte aloin datailla ja kysyin Elizabethilta luvan et sain ladata mesen koneelle.. sitte ku sain sen tehtya menin valmitautumaan.. ku olin valmis lahettii mun koululle tekee mun lukujarjestysta mun counslerin kanssa :) valitsin aineiksi kuoron, matikan, US historian, American literaturen, wind ensemble (eli orkesteri missa soitan siis huilua) ja sitte desktop digital publishing joka on niiku valokuvausta ja kuvin muokkausta.. koulu vuosi on jaettu kahteen 1 semester ja 2 semester.. nii 2 semesterilla tohon valokuvauksen tilalle tulee Basketball/Fitness.. ja nyt parin viikon paasta alkaa jalis treenit ja talvella alotan koriksen.. koulu kuulostaa siis aikasen hyvalta! no sit ku saatiin kaikki valmiiks siella Elizabeth vei mut kotii ja lahti ite toihin. olin kotona Katien ja Courtneyn kanssa.. katottii telkkaria vaa koko ilta.. katottii 27 dresses leffa joka oli tosi kiva:)

4.9
Herailin jo 9 aikaan.. soitin siina videopuhelun marjalle.. siella oli kaikki mun parhaat kaverit nii oli ihana ku nain ne kaikki ja kuulin :D siina joku poika tuli roikkuu meijan pihalle ja tytot meni keikistelee siihe sen kanssa :D vahan ajan paasta mrs Amber tuli hakee Courtneyn ja jaatiin Katien kanssa kotii.. katottiin siina Greyn anatomiaa ku se tuli maratonina.. Matt ja Elizabeth tuli kotii joskus kuuen jalkee.. Elizabeth toi meille Jack in The Box ruokaa :D se oli toosi hyvaa! sitte katottiin siina Juno Katien kaa ja mentii nukkuu..

5.9
Herailtiin kaikki siina rauhassa ja alettiin laittautuu.. ku oltii valmiita lahettii ajelee Burlingtonin ostarille.. lahettiin ostamaan Katielle farkkuja.. Elizabeth osti mulle Victorian Secret'sista ihanan valkosen hupparin ja siina selassa lukee free hugs :D.. sitte Katie osti ihanat farkut jotka oisin itekki ostanu jos se ei ois.. mut ollaan samaa kokoa nii voijaan "jakaa" ne.. sitte annettiin Katie mrs Amberin kyytii Deception Passilla ku ne oli menossa Courtneyn jalisturnauseen Bellinghamiin.. mina ja Eizabeth mentiin kotii.. ku paasin sohvalle nukahin iha heti ja otin aika pitkat paikkarit siina.. ku herasin Elizabeth meni naapureille ku ne oli kutsunu meijat sinne ku ne grillas kylkia.. ma siina katoin telkkaa jonku aikaa etta herasin kunnolla ja sit lahin itekki naapureille.. siella oli mrs Laura ja sen mies mr paulie, paulien aiti ja niitte lapse Lauraly, Ellie, Polly ja Lily.. kaikki oli tosi mukavia ja oltii siella koko ilta.. myohemmin myos Matt tuli sinne.. joskus 11 aikaa tultii kotii.. juteltiin siina viela puol 2 asti yolla Elizabethin kanssa kaikkee :D Elizabeth on ehka maailman sarkastisin ihminen! se on tosi hauska! no sit vaa mentii nukkuu ja otin Flashin nukkuu mun kanssa..

6.9
Herasin jostai syysta puol 6 mut olin hirveen virkeena nii nousin sitte ylos.. menin vaa alas datailemaan.. oli vahan tylsaa himmailla johonki 11 asti vaa yksin.. Katie soitti 3 kertaa 11 mennessa etta joko aiti on heranny :D sit ku Matt ja Elizabeth vihdoin heras Matt lahti hakee Katieta Courtneyn luota.. menin siina suihkuun ja aloin valmistautuu.. joskus 1 aikaan lahettiin mrs Dawnin, mr Billin ja Bricen luokse grillaamaan.. siella oli hirveesti porukkaa enka tuntenu melkein ketaa.. oli vaha outoa siella vaa kaikkien tuntemattomien keskella.. ruoka oli kylla toosi hyvaa :D tapasin siella myos Elizabethin kaverin pojan Mattin, joka on myos junior.. oltiin siella pari tuntia ja sitte lahettii kotiin.. otettii Brice ja Andrew meille mukaa ja ne oli meilla yota.. myohemmin Courtneyki tuli meille.. menin paikkareille ku tultii kotii.. sit ku herasin menin kattoo kaikkie kanssa Dodge Ballia.. se oli iha hauska patka.. :) ja sit vaa menin nukkuu.. kaikki lapset nukku alakerrassa :D

7.9
nukuin iihanan hyvin ja herasin vasta 11 aikaa.. menin alas ja kaikki oli jo heranny.. sitte menin koneelle ja aiti soitti videopuhelun mulle :D se oli saanu mikin toimimaan.. oli hauska kuulla taas mita kotona oli tapahtunu ja aitin kertomana kaikki kuulostaa viela hauskemmalta :D Elizabeth teki hirveen kasan pancakeja ja menin sit syomaa niita ku lopetin videopuhelun.. sitte Elizabeth lahti viemaa tyttojen kanssa poikia niitten koteihin.. otin rennosti ja katoin siina tytto kultia vaa :D se on ohjelma mille voi aina nauraa :D sitte mrs Laura soitti Elizabethille ja kysy etta jos haluun nii voin lahtee niitten kaa ens viikonloppuna Portlandiin, Oregoniin.. oltais hotellissa yota ja pikku shoppailua.. KUKA KIELTAYTYS!! :D ja oli mukava huomata etta ne vissii sit iha tykkas musta ku haluavat mut ottaa mukaan matkalle :) otettiin siina rennosti koko paiva.. Elizabethilla ei ollu toita ku oli Labor Day.. mulla ei oo mitaa haju mista Labor Dayssa on kyse mut ei tienny muutkaa ku kysyin :D Mrs Amber tuli hakemaan Courneyn ja Katien niille.. katoin siina jonku aikaa telkkaa ja menin nukkuu..

8.9
kamala aamu! herasin eka puol 9 siihe ku koira raapi mun huoneen ovea ku se halus sisaan.. sitte menin avaa sille oven ja menin takas nukkuu.. just ku olin saamassa unen paasta kiinni nii puhelin soi ja lahin juoksemaan alakertaan.. ja ku sain puhelimen katee se lakkas soimasta! kylla arsytti :D mut selvisin ja aloin kattoo vaa Sound of Musicia.. oon yksin kotona ku tyton on Courtneylla ja vanhemmat toissa.. saa naha mitaa tama paiva tuo tullessaan :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti