lauantai 19. syyskuuta 2009

9.9
herasin siina 9 aikaa.. kohta piti alkaa laittautua ku 11 lahettiin sellaselle kierrokselle mun koululle.. pari senioria kierratti meita siella jonku 20 minuutia ja sit lahettii.. ku tultii kotii sain vihdoinki mun uuen kannykan! olin iha innoissani siita! tykkasin siita heti! vaha se on siisti ku siina on sellanen my favs juttu et voin valita 5 tyyppia jolle voin soittaa ja tekstata ilmaseks nii paljon ku haluun! Elizabeth lahti siina toihin ja katottii tyttojen kaa vaa telkkaa ja ma raplasin kannykkaani :D sit ku Elizabeth tuli toista lahetti viemaa Courtneyta Anacortesiin jalis harkkoihin.. ku tultii kotii katottii vaa telkkaria.. huippis tuli illalla ja varjasi samalla Elizabethin hiukset.. siinahan se ilta meni ja sit piti menna nukkuu ku koulu alkaa huomenna!

10.9
herasin siina 6 ja aloin heti laittautua! uuet farkut, harmaa v-kaula ja sen alla valkonen toppi ja Elizabethin leopardi ballerinat... :D Elizabeth teki meill aamupalaks munaa ja paahtarit... sit lahettii.. ku paasin koululle suuntasin heti bandi luokkaa ku ekana on advisory tunti.. olin vaha paineessa siella ku en tuntenu ketaa :D mut iha hyvin se meni.. sit vaa menin lukkarin mukaa aina seuraavalle tunnille.. ku oli lounaan vuoro menin vaa istumaa jonku randomin tyton kaa ja puhelin sille kaikkee :D sitte ku se oli ohi menin hissaan ja sitten matikkaa ja paivan paatteeks desktop digital publishing.. kaikilla tunneilla puhuttii vaa mita niilla tunneilla tehaan ja kaikkee saannoista sun muusta.. kaikilla tunneilla ku opetajat piti nimen huudon (ja minun nimi tietenki Ahosen olin aina ekana) mun nimi tuotti joka ikiselle opettajalle hirveita onglmia ku kukaa ei osaa sana R niiku me suomessa se sanotaa :D sit ku koulu oli ohi tulin kavelin kotii.. kohta Katie ja Elizabeth tuli ja otettii kuvia musta ja Katiesta :D sit Courtney tuli meille.. grillattiin illalliseks kanaa.. sit vaa mentii nukkuu..

11.9
kouluaamu.. heratys 6.. laittauduin siina taas valmiiks ja sit Elizabeth vei mut koululle.. siina oli taas ekana advisory.. se oli aika turha.. sitte menin kuoroon.. ope sano et se haluu naha mut lounaalla.. sit menin taas lukkarin mukaan vaa.. hissan tunnilla juttelin yhen tyton kaa joka vaikutti tosi kivalta.. menin syomaa sen kaa ja sit menin tapaa kuoro-opea.. mun piti laulaa sille etta se tietaa vaha mun aanialaa.. se sano et e kuulu siihe kuororyhmaan vaa "parempaan" .. bandi tunnilla mulle selvis etta se orkesteri oli sellenen marssi orkesteri ja paatin et haluun vaihtaa sen ku en todellakaa halua olla "band geek" :D sit menin siina viimesille tunneille ja sit kotii.. sit kohta Katie ja Elizabeth tuli kotii.. katottii siina telkkaria ja sit Courtney ja Bianca tuli meille.. menin kaymaa mrs. Lauran luona Elizabethin kanssa ja sit lahin tyttojen kaa kauden ekan koti futis peliin.. katoin sen melkei kokonaan ja sit lahin kotii ku olin nii vasyny.. menin vaa nukkuu..

12.9
heratys kello soi 4:15 ja laitoin itteni siina valmiiks ja sit menin koputtelee naapureitten oveen.. jonki aikaa ku olin koputellu ne tuli avaamaan.. sit joskus 5 ku oltii saatu pakattua kaikki 4 lasta ja tavarat autoon lahettii ajele kohtia Portlandia, Oregon.. oltii melkein perilla Laura tajus et se jatti kakki Lilin vaatteet kotii :D joten meijan piti kayva ostaa sille vaatteita :D sit mentii pyorii Saturday Marketille.. se oli sellanen iso tori jossa oli ihan kaikkea.. otin siella henna tatuoinin mun ranteeseen.. sit lahettii ajelee hotellille... ku saatii laitettua vaatteet paikoillee lahettii uimaa.. sit mentii vaa nukkuu.. oak harborista portlandiin kesti ajaa sellaset 5 ja puol tuntia joten olin aika vasyny siita.. nii menin sit heti nukkuu ku tultii uimasta..

13.9
herattii siina 8 maissa ja mentii hakee aamupalaa alakerrasta.. ku kaikki oli valmiita lahettii ajamaan kohti elaintarhaa... sekoiltiin vaha ympari ampari mut sit lopulta loydettin sinne.. Mrs Lauran kaveri oli siella toissa nii paastiin sinne ilmaseks.. siella oli kaikenlaisia elaimia.. ku oltii kierretty kaikki maholliset elaimet lahettii ravintolaan.. siella oli joku sellanen iso tapaaminen ja saatiin illallises ilmaseks.. siella syotii aika pitkaa.. sit ku oltii lahossa Polly pasko housuun :D ja ku kysin silta se ei myontany :D sit vaa mentii takas hotellille.. jain sinne lasten kaa ja mrs Laura ja sen anoppi lahti drinkille..

14.9
herattiin Lilin itkuun joskus puol 8 aikaan.. sit alettii laittautuu valmiiks.. vietii kaikki tavarat autoon ja sit mentii aamiaiselle.. syotiin hyvin ja sit lahettii ajelee kohti oak harboria.. nukuin melkein koko matkan nii se tuntu aika lyhyelta! joskus 2 aikaa oltii sitte kotona.. Katie oli jo kotona.. olin tosi vasyny nii menin paikkareille.. sit ku herasin E oli tullu jo kotii.. Soin siina illalliseks jotai chilia.. se oli tosi hyvaa!! sit vaa katottii telkkaa ja sit alko Gossip Girl... katoinsen ja sit lahin nukkumaan.

15.9
heratys 6 ja pikasesti suihkuun.. siina laittauduin valmiiks kouluun.. Elizabeth lahti viemaa Katieta kouluun.. ma lahin 15 minsaa myohemmin kavelee kouluu.. tunnit meni hirveen nopeesti koulussa ja sit se olikijo kohta ohi ja lahin kotii.. Katie ja Elizabeth oli lahossa hakee Yasminea koulusta nii hyppasin niiten kyytii.. sit mentii keskustaa ja Elizabeth osti uuet korkkarit.. sit tultii kotii.. Katie ja Elizabeth lahti hakee Mattin vanhemia Seattlen lentokentalta ja ma jain yksin kotii.. katoin vaa telkkaa ja datailin koko illan.. ootin et kaikki tuli kotiin ja sanoin moi ja sit menin nukkumaa..

16.9
herasin siina 6 ja aloin laittautua mahollisimman hiljaa ku kaikki oli viela nukkumassa.. Tom eli Mattin isa oli jo hereilla.. sit vaa lahin kouluu.. se meni taas tosi nopeestja sit tulin vaa kotii.. ku tulin kotii oleiltii jonki aikaa.. sit alettii aloin kokeilee mekkoja iltaa varten... kokeilin varmaa 1o mekkoa ja sit paadyin Katien vihreeseen mekkoon.. se oli tosi natti ja sit siihe mun ihanat valkoset korkkarit <3 sit ku kaikki oli laittautunu lahettiin Mattin pinning ceremonyyn.. matt ylennettiin chiefiks siella.. se oli aika hienon nakosta ku kaikki laivasto tyypit samassa uniformussa teki tasmallee samat jutut samaan aikaan.. sit ku se loppu lahettii illalliselle chief's clubille... siella oli hirveesti kaikkee ruokaa joka oli tosi hyvaa! sit lahettii kotii ja sitten mentii naapureille.. siella oli tosi paljon porukkaa.. istuskeltii Katien kaa siella jonku aikaa ja sit mentii kotii oottaa et Courtney tuli meille.. katottiin uusin huippis ja sit mentii vaan nukkuu.. Katie nukku mun vieressa ja Courtney mun huoneen lattialla.. koska Mattin vanhemmat nukku Elizabethin ja Mattin huoneessa ja Elizabeth ja Matt Katien huoneessa..

17.9
herattiin siina taas joskus 6 jalkee koulua varten.. sit laittauduttii ja lahettii kouluu..kuoro tunnilla tutuin kahteen vaihtariin... toinen oli Belgiasta ja toinen Kolumbiasta. ne vaikutti tosi kivoilta.. sit menin vaa seuraaville tunneille ja kohta koulu taas loppu.. ku menin kotii lahettii hakee heti Katieta koulusta.. ku tultii kotii kotii Katie pyys mua piirtamaan sille mustekalan kuvikse tunnille :D ja minahan piirsin :D sit lahettii keskusta pyorii ja kiertelee kauppoja.. kaytii myos vuokraa auto huomiseks.. ooteltii sita autoa varmaa tunti mut lopulta saatiin se.. ku tultii kotiin hengailin mun huoneessa Katien kanssa ja opetin sita kuuntelee Red Hot Chili Peppersia :D se ei kovin innostunu siita :D.. sitte mentii syomaa Elizabethin tekemaa lohta ja perunasalaattia illalliseks... se oli tosi hyvaa.. jalkkariks oli juustokakkua.. sit kohta oliki kello jo nukkumaan meno ajan verran :D

18.9
herasin ku Katie oli lahossa kouluun... siina valmistauduin ja joskus 11 aikaa lahettii ajelee kohti seattlea.. mentii kiertelee keskustaan ja marketille.. pyorittiin vaa kateltii kaikki pikku putiikit lapikotasin.. ku oltii valmiita lahettii ajelee kohti westfield ostaria.. ma ja Katie mentiin kattomaa Jennfer's Body ja muut meni kattoo uusimman Matt Damon leffan.. Jennifer's Body oli tosi hyva! ja se Matt Damon leffa oli kuulema tosi huono :D sit mentii illalliselle cheesecake factoryyn.. siella oli tosi hyvaa ruokaa! syotii oikein pitkaan ja hyvin! sit ku oltii valmiita lahettii viemaa Mattin vanhemmat niitten hotellille, sanottii niille heipat ja sit lahettii kohti kotia.. nukuin melkein koko matkan ku olin vasyny..ku tultii kotii menin melkee heti nukkuu.

19.9
herasin tanaa joskus 9 jalkeen.. menin datailee ja juttelin marjan kanssa "puhelimessa" kaikkee varmaa puoltoisa tuntia :D oli tosi kiva jutella.. sit menin kattoo huippis maratonia telkasta.. sitte iski ikava kavereita!! kamala tunne!! siina vaa katoin telkaa Elizabethin kaa ku Katie lahti kattoo Courtneyn jalis pelia.. sit lahettii kohte kauppaa Elizabethin kanssa ja vuokrattii Dance Flick ja benjamin button.. sit tultii kotii.. katottii huippista ja kiharsin Elizabethin hiukset siina samalla... Elizabeth ja Matt meni Khaki Balliin.. mrs Angie, mrs Dawn ja mr Bill tuli meille hakee "vanhemmat" otin niista kuvia ja sit ne kaikki lahti sinne tanssiaisiin.. Kohta Amber toi Katien kotiin ja alettii kattoo Dance Flickia/... se loppu just nyt ja se oli tosi outo mut iha hauska! nyt aletaa kattoa Benjamin Buttonia.. yrita olla ahkera ja alkaa paivittaa tata blogia useemmin!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti